Följ oss på sociala medier:

Konferens i vildmarken

Lilla Piratförlaget åkte på konferens tillsammans med systerförlaget Piratförlaget. Vi gjorde allt som är brukligt på konferens: Planering av kommande utgivning, omvärldsanalys, budgetering, grupparbeten och genomgång av alla Eurovision-vinnarna från 1975 till 2011.

Konferensen ägde rum på Furillen, en liten ö utanför Gotland där fotografen Johan Hellström anlagt ett hotel i ett gammalt kalkbrott.

Vi cyklade runt på den ensliga och egensinniga ön. På en av turerna snubblade jag på den här undangömda byggnaden, en låda i korrugerad plåt, utan fönster och utan dörr, fast med en övervakningskamera i ett av hörnen. Som hämtad från Lost.

Min fantasi skenade iväg, men väl tillbaka på hotellet förklarade Johan att det var Studio Furillen jag hade hittat. Och det var ju rätt så spännande det med.


Kommentarer

Jennie kl.

Hej Erik! Visst är det en fantastisk byggnad? Arkitekten heter Andreas Forsberg och är en gammal vän till mig. Har inte haft nöjet att se den live som du, men jag har en bok hemma med bilder på husets insida. Det är en byggnad som verkligen kan förvandlas. Jättecoolt!

Lämna en kommentar