Följ oss på sociala medier:

Lex blogg – veckans blogg på Devote

18 september utkom Sara Kadefors nya ungdomsroman Lex bok. Boken har uppmärksammats stort och fått strålande recensioner. Bland annat har den kallats ”en solklar femma” (Magnus Utvik, Gomorron Sverige) och ”en riktig succé” (Karin Sjögren, Blekinge Läns Tidning).

Ingalill Mosander lyfte boken som sin favorit i Aftonbladet och kallade det ”Roligt, skarpsynt och oavbrutet underhållande” och Åsa Warnqvist i SvD liknande boken med ”monsterframgången Sandor slash Ida” och skrev: ”Berättelsen kittlar och kränger och andas. Jag kan bara gratulera alla som ännu inte har läst den, för det här är en bok som man saknar redan innan den tar slut.”

Strax innan Lex bok utkom gjorde Lilla Piratförlaget också blogg av boken! Lex blogg är ett samarbete mellan Lilla Piratförlaget och Bloggbyrån, där tanken är att väcka nyfikenhet och intresse för Lex bok på den plattform som boken till stor del kretsar kring – nämligen bloggen.

Lex blogg ligger på bloggplattformen Devote som har 200 000 unika besökare per vecka på sin sida. Här uppdateras Lex blogg dagligen med utdrag ur boken, filmsnuttar och bilder. I lördags lyfte Devote Lex blogg och tipsade om den på startsidan. Här kan du läsa det inlägget!

Är du nyfiken på Lex blogg ska du självklart titta in här!

Här kan du läsa mer om Lex bok.


Kommentarer

Lämna en kommentar