Följ oss på sociala medier:

Ulf Stark-special!

Ni har väl inte missat senaste numret av Opsis Barnkultur?

Det tillägnas Ulf Stark, och belyser hans författarskap ur en mängd olika vinklar. Samarbeten med illustratörer (Ulf har samarbetat många fantastiska illustratörer – Anna Höglund, Linda Bondestam och Stina Wirsén, för att nämna några), filmatiseringar (Vem minns inte Per Oscarsson i Kan du vissla Johanna!?) och teateruppsättningar osv.

Ulla Lundqvist har bidragit med en intressant artikel om farfar/morfar-temat i bl.a. Dårfinkar och Dönickar och Kan du vissla Johanna och Ulf Stark berättar själv om boken Diktatorn.


Ja, sammantaget är det en djupdykning i Ulf Starks magiska värld. Och än mer Ulf blir det på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg. Där kommer han att berätta om boken Kan du vissla Johanna i ett miniseminarium på fredag kl. 16.30 – missa inte det!

 

 

 

 


Kommentarer

Lämna en kommentar